preskoči na sadržaj

Trgovačka i komercijalna škola "Davor Milas"

Login

Videoprezentacija škole

eDnevnik

Raspored sati

Info centar za mlade

Vremenska prognoza

 

Škola i partneri

Brojač posjeta
Ispis statistike od 21. 11. 2012.

Ukupno: 3875846
Ovaj mjesec: 689
Ovaj tjedan: 873
Danas: 2
Besplatan web

Web hosting

Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Natjecanja u znanju engleskog jezika

Na Školskom natjecanju iz engleskog jezika održanom  23. siječnja 2020.  naši učenici ostvarili su očekivano dobre rezultate.


U kategoriji 2. razreda natjecali su se: Niko Vidaković, Leo Kulhavi, Antonella Jakšić i Leon Bogdanić. Mentor učenicima je bila prof. Sonja Grahovac

U kategoriji 4. razreda natjecali su se: Matteo Stiblo, Robert Janković, Filip Sentkiralji, Ante Blažević i Andrej Knežević. Njihovi mentori su bili prof. Marijana Sičenica i prof. Jadranka Levaković.

Najbolji rezultat u svojoj kategoriji (Lista 2B: ostale srednje škole) postigao je Leon Bogdanić, učenik 2.K1 razreda s 54 boda od ukupno 60 čime si osigurao 4.mjesto na  listi (ukupno je sudjelovalo 113 učenika), te time ostvario pravo sudjelovanja na županijskoj razini. Županijsko natjecanje će se održati 3.ožujka s početkom u 10 sati  u II. gimnaziji Osijek.

Zahvaljujemo svim učenicima i njihovim mentorima koji su sudjelovali na natjecanju, a našem Leonu koji nastavlja natjecanje na višoj, županijskoj razini želimo puno uspjeha.

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
Static HTML
preskoči na navigaciju