2019-03-03 02:06:10

NATJECANJE U DISCIPLINI PRODAJNE VJEŠTINE

Naša škola bila je domaćin Međužupanijskog natjecanja učenika srednjih strukovnih škola u podsektoru trgovine u disciplini PRODAJNE VJEŠTINE . Natjecanje je održano u  utorak 26. veljače 2019. u suvremeno opremljenim prostorima naše  Podružnice za praktičnu nastavu. Na natjecanju su sudjelovale tri škole: Obrtničko-industrijska škola iz Županje, Ekonomsko-birotehnička škola iz Slavonskog Broda i naša Trgovačka i komercijalna škola  "Davor Milas" iz Osijeka. 

Izabrano je tročlano povjerenstvo koje je pratilo rad natjecatelja i koje je utvrdilo konačnu ljestvicu poretka:

Lorena Rako, učenica 3.2 razreda Trgovačke i komercijalne škole "Davor Milas" Boris Bajušić, učenik Ekonomske i obrtničke škole Slavonski Brod Ivona Franjić, učenica Obrtničko-industrijske škole Županja

Svim učenicima čestitamo na pokazanim vještinama, znanju i trudu, a posebno priznanje ide našoj Loreni Rako koja je osvojila prvo mjesto  i time ostvarila pravo na sudjelovanje na Državnom natjecanju kojeće biti organizirano  od 27. travnja do 29. travnja 2019. u prostorima Zagrebačkog velesajma, a na kojemu će sudjelovati samo 6 učenika iz cijele Hrvatske.


Trgovačka i komercijalna škola "Davor Milas"